Кросовер Mercedes-Maybach GLS помічений під час тестів (Фото)

Mercedes-Benz GLS великий і розкішний, але для того, щоб стати більш ексклюзивним, потрібно стати Maybach.

Розроблена для конкуренції з Bentley Bentayga і Royce-Rolls Cullinan, ця модель була практично непомітна напередодні свого дебюту цієї осені. Як і Mercedes-Maybach S-Class, ультра-люкс GLS відрізняється унікальною решіткою з вертикальними планками. Додаткові зміни обмежені, але модель оснащена масивними колесами, взутими в шини Continental PremiumContact 6.

Задня частина також була змінена, оскільки вона має унікальне облицювання і бампер. Деякі зміни, ймовірно, залишаться непоміченими більшістю людей, але відбивачі тепер встановлені вище, ніж в основному GLS. Нарешті, з’явилися нові насадки на вихлопні труби з горизонтальними хромованими вставками.

У той час як зовнішні зміни стилю незначні, дизайнери зосередять свої зусилля на поліпшенні салону. За попередньою інформацією, модель буде мати регульовані сидіння другого ряду, які будуть розділені центральною консоллю. Також можна очікувати шкіряну оббивку преміум-класу, додаткову обробку деревом і подушки під маркою Maybach. Інші основні моменти будуть включати в себе додатковий звукопоглинальний матеріал, жалюзі на задньому склі з електроприводом і систему Air Balance, яка поширює аромат Maybach Agarwood по всьому салону. Крім специфічних особливостей Maybach, модель повинна поставлятися практично з усіма опціями і стандартним обладнанням від основного GLS.

В результаті ми можемо очікувати 12,3-дюймову цифрову приладову панель, 12,3-дюймову інформаційно-розважальну систему і 7-дюймові планшети MBUX в задній частині салону. Покупці також знайдуть систему зовнішнього освітлення, тримачі для чашок з підігрівом / охолодженням і аудіосистему преміум-класу Burmester. Крім того повинні бути встановлені вентильовані і масажні сидіння з підігрівом, а також чотири-або пятизонна система клімат-контролю.


Не пропустіть