Нова Hyundai Creta отримала цифрову панель приладів і варіатор

Компанія Hyundai оголосила про старт прийому замовлень в Китаї на кросовер ix25 другого покоління, який також відомий під назвою Creta. Модель отримала повністю цифрову приладову панель, панорамний дах і варіатор.

Довжина кросовера склала 4300 мм, ширина – 1790 мм, а висота – 1635 міліметрів. Розмір колісної бази дорівнює 2610 міліметрів. У порівнянні з попередником автомобіль став на 10 мм довшим, на 8 мм вище, а колісна база зросла на 20 міліметрів.

Що стосується зовнішності, то передня частина кузова має спільні риси з флагманським кросовером Palisade, який був представлений в 2018 році. У салоні з’явився вертикальний дисплей мультимедіа, а також повністю цифрова приладова панель, розділена на два сегменти.

У список доступного оснащення увійшла панорамний дах, електронне гальмо стоянки з функцією auto-hold і система кругового огляду. У числі електронних «помічників»: адаптивний круїз-контроль, функція попередження фронтальних зіткнень, система дотримання рядності руху і система контролю стану водія.

У Китаї на момент старту продажів новий Hyundai ix25 буде доступний з єдиним 1,5-літровим атмосферним бензиновим двигуном, що розвиває 115 к. с. і 144 Н · м крутного моменту. Мотор працює в парі з варіатором. Автомобіль доступний як з переднім, так і з повним приводом.


Не пропустіть