Менше $7000: Renault готує новий бюджетний кросовер (Фото)

Компанія Renault готується вивести на ринок абсолютно новий паркетник. Відомо, що його офіційний дебют відбудеться на індійському мотор-шоу Auto Expo, відкриття якого відбудеться в лютому 2020-го. У дилерів новинка, яка поки відома під заводським індексом HBC, з’явиться в середині наступного року.

Паркетник, довжина якого складе не більше 4 метрів, базується на розтягнутій “базі” CMF-A. На цій же платформі побудований і крос-вен Triber. За даними видання Car and Bike, SUV дістанеться “преміальний” вигляд. Найімовірніше, дизайн екстер’єру буде виконаний у фірмовому стилі останніх моделей бренду.

Для оснащення позашляховика можуть використовувати турбований 3-циліндровий бензиновий двигун об’ємом 1,0 літра, яким комплектуються моделі Kwid і Triber. Про потужність поки незрозуміло. Нагадаємо, у “Квіда” мотор видає 68 к.с., а у “Трайбера” – 72 к.с. ДВЗ, ймовірно, буде працювати в парі з МКПП або “роботом”, не виключено, що в якості трансмісії новинці дістанеться і варіатор. Привід – передній.

За прогнозами, ціна на новий крос буде трохи вище, ніж на споріднений Triber. Вартість останнього, до речі, становить від 495 тисяч рупій, що еквівалентно приблизно 173 тисячам гривень за поточним курсом, або менше $7000.

Згодом HBC, виробництво якого буде налагоджено на місцевому заводі бренду, може дістатися і до інших країн, в тому числі під маркою Datsun.


Не пропустіть