Новий Volkswagen Golf розсекретили до прем’єри

Увечері 24 жовтня компанія Volkswagen організовує онлайн-трансляцію, в ході якої буде представлено хетчбек Golf нового покоління. Але є люди, які вже втомилися чекати, і розсекретили новинку до прем’єри – інформація з’явилася на порталі Carscoops.

Повідомляється, що довжина нового “Гольфа” – 4,28 метра, висота 1,46 метра. Колісна база – 2,84 метра, що більше, ніж у сьомого покоління. Зовнішність вже неодноразово показували фотошпигуни: нові передні фари, стильні ДХВ, нова передня решітка, новий капот, нові задні ліхтарі, нові бампери.

Судячи з опублікованих зображень, в оснащення VW Golf восьмого покоління увійдуть світлодіодні фари і задні ліхтарі, інтер’єрна підсвічування, проекційний дисплей, система камер кругового огляду, різні асистуючі системи, кілька режимів руху.

Гібридний Golf GTE отримав інший передній бампер, порт зарядки на передньому крилі і аеродинамічні бічні обвіси. У “гарячого” Golf R Line – чорна окантовка навколо переднього повітрозабірника. В салоні у нового “Гольфа” – нове кермо, цифрова приладова панель, нова інформаційно-розважальна система.

У моторну гамму, як повідомляється, увійдуть 1,0-літровий трициліндровий мотор, а також 1,5- і 2,0-літровий чотирициліндрові агрегати. Не виключено поява двохпаливної версії з 1,5-літровим двигуном і 2,0-літрові дизелі. Пізніше очікуються варіант GTI з 2,0-літровою “турбочетвіркою” на 235 к.с., Golf GTI Cup (290 к.с.) і Golf R (330 к.с.).

Джерело carscoops.com

Не пропустіть