Нову Kia Optima помітили на дорогах напередодні презентації (Фото)

Минулого місяця Kia запустила рекламну кампанію для нової моделі Optima, і тепер в Інтернеті з’явилося кілька неприкритих фотографій.

Перша партія була розміщена на Bobaedream і, як повідомляється, фото були зроблені під час фотосесії в рекламних цілях. Вони показують, що у майбутнього седана буде гладкий зовнішній вигляд.

Незважаючи на те, що зображення не дуже високої якості, ми можемо бачити обтічний кузов з тонкими вигинами. Є також помітні бічні обвіси і гострий акцент, який “прорізає” двері.

Спортивний стиль продовжується і в задній частині, так як ми бачимо вентильований бампер і багажник з вбудованим спойлером. Ось найголовніші з них подвійну вихлопну систему і маленький дифузор. Задні ліхтарі також були перероблені, і тепер вони з’єднані тонкою смугою.

Під решіткою розташований трапецієподібний повітрозабірник, з боків якого знаходяться кутові протитуманні фари і спортивні бічні отвори. Ми також можемо бачити капот виразної форми і закруглений передній бампер.

Що стосується інтер’єру, він був анонсований раніше на цьому тижні і відрізняється сучасним дизайном. Подробиці будуть оголошені в грудні, але зображення показує, що автомобіль буде наділений автономною цифровою комбінацією приладів і інформаційно-розважальною системою.

Варіанти двигуна залишаються непідтвердженими, але вони можуть збігатися з тими, які пропонуються на Hyundai Sonata. Це означає, що автолюбителі можуть розраховувати на 1,6-літровий чотирициліндровий двигун з турбонаддувом, що розвиває 180 к.с. (134 кВт / 183 к.с.) і 195 Нм (264 Нм) крутного моменту. Також повинен бути встановлений атмосферний 2,5-літровий чотирициліндровий двигун з 191 к.с. (142 кВт / 194 к.с.) і 181 фунт-фут (245 Нм) крутного моменту.


Не пропустіть