Volkswagen показав новий недорогий кросовер на базі Polo (Фото)

Дебютував новий кросовер Volkswagen Tacqua, що є видозміненою моделлю T-Cross.

В основі машини лежить платформа MQB A0, на якій побудований і Volkswagen Polo. Вихід авто обумовлений тим, що кросовер T-Cross вже виготовляється SAIC-Volkswagen, а видозмінена модель Tacqua буде випускатися FAW-Volkswagen. Слід підкреслити, що Tacqua став компактніше завдяки тому, що використовувався трохи інший обвіс. T-Cross 4218 мм в довжину, а цей показник у Tacqua становить 4194 мм.

Моторна гамма Tacqua буде представлена атмосферним двигуном на 1,5 літра продуктивністю 113 к.с. і 1,4-літровим турбомотором віддачею 150 к.с. Разом з першою силовою установкою буде функціонувати 7-діапазонна роботизована коробка передач, а з друга – 6-швидкісна “механіка”. Привід пропонується лише передній.

Інтер’єр Tacqua трохи відрізняється від T-Cross. Найбільш оснащена варіація у виконанні R-Line обзаведеться мультируль, цифровий панеллю приладів на 10,2 дюйма, а ще мультимедійним системою з сенсорним екраном на 8 дюймів.

Продажі Volkswagen Tacqua в КНР повинні стартувати до кінця цього року. Вартість комплектацій поки не розкривається, хоча вона, напевно, буде порівнянна з ціною T-Cross, який коштує від 128 000 юанів (451 тис. грн.).


Не пропустіть