Nissan готує наступне покоління знаменитого Patrol (Фото)

Patrol нового покоління підтверджений, однак з’явиться він ще дуже нескоро.

У вересні японський автовиробник показав оновлений Patrol. Посвіжіла версія повнорозмірного позашляховика повинна з’явитися в 2020 році і буде представлена на ринку Близького Сходу приблизно в той же час. Як розповів шеф-дизайнер Nissan Альфонсо Альбайса, дизайнери вже почали опрацьовувати зовнішність ряду висококласних автомобілів Nissan. Також Альбайса згадав, що одним з цих автомобілів є позашляховик Patrol.

В інтерв’ю з австралійським виданням, шеф-дизайнер Nissan сказав: «У нас є Nissan Patrol. Це одне з найстаріших імен в світі. Йому 70 років”.

На жаль, з’ясувати дату запуску Patrol нової генерації не вдалося. Фахівці припускають, що якщо роботи над позашляховиком знаходяться ще на першій стадії, то очікувати появу автомобіля варто не менше двох-трьох років.

Поточному поколінню Nissan Patrol в 2020 році виповниться 10 років. Недавнє оновлення зробило позашляховик більш преміальним, додавши йому деяких нових технологій і несучи естетичні нововведення. Варто очікувати, що нова генерація культового позашляховика буде на тому ж рівні що і Y62 Patrol, а може навіть і краще.

Повідомляється, що нове покоління Patrol буде розроблятися спільно з Mitsubishi Pajero.


Не пропустіть