Нове купе Ferrari Portofino помітили на фінальних тестах (Фото)

Новинку приховує від сторонніх очей щільний камуфляж. Однак інтрига зберігатиметься недовго: дебют нового Ferrari можуть організувати протягом тижня.

Зарубіжні ЗМІ опублікували чергову порцію шпигунських знімків нового купе Ferrari Portofino. В плані інформативності «свіжі» фото мало чим відрізняються від попередніх: все той же всюдисущий камуфляж, ніяких дражливих натяків і додаткові панелі на кузові, які спотворюють реальні форми. Різниця тільки в тому, що в цей раз новинку від Ferrari запам’ятали під час проходження фінальних тестів. Також ці знімки – ще одне підтвердження того, що Ferrari готує нову модель, дебют якої не за горами.

Так, на спеціалізованому форумі «Ferrari Chat» відразу кілька учасників повідомили, що новинка може дебютувати наступного тижня – 13 або 14 листопада. Місцем проведення презентації стане столиця Італії Рим. Ще не відомо, чи буде це відкрита презентація або ж закритий показ для обраних клієнтів.

Під капотом купе Portofino очікують побачити мотор від кабріолета Ferrari: 3,9-літровий V8 з подвійним турбонаддувом потужністю 600 к.с. і 760 Нм крутного моменту. У ролі трансмісії виступає 7-ступінчаста КП з подвійним зчепленням. Згодом в моторну гамму новинки може увійти і новий гібрид V6 Ferrari.


Не пропустіть