Honda Civic Si в черговий раз обновили (Фото)

«Підігріті» купе і седани обзавелися досить помітними поліпшеннями, хоча про повноцінну зміну покоління говорити ще рано.

Модифікація Si в американській гамі Honda Civic була присутня ще у вісімдесятих роках. Таке авто позиціонувалося як молодіжний спорткар, тому не дивно, що покупці на цю модель заглядалися завжди. З цього часу виробник намагався включити Honda Civic Si в кожне нове покоління моделі. Тепер же стало відомо, що на майбутній рік все сімейство Civic Si чекає черговий апгрейд: марка трохи освіжить екстер’єр та інтер’єр, збільшить кількість доступних водійських асистентів, а також перегляне гаму трансмісій. Так, Honda Civic Si отримає перероблені бампери, оптику на світлодіодах, а також нові колеса на 18 дюймів в затемненому стилі, які додають купе і седанам агресії.

В інтер’єр авто додадуть яскравих фарб – це червоні вставки на приладовій панелі і кріслах. Також тут попрацюють з електронікою і системами безпеки, щоб зробити Honda Civic Si схожим на «старший» Civic Type R.

За Honda Civic Si 2020 доведеться заплатити на 735 доларів більше. З новими прайсами початкова вартість моделі зросла до 25 930 доларів. В цілому ж Honda не стала перекроювати свою модель, пам’ятаючи про її популярності. У плані зовнішності марка лише трохи підретушувала Civic Si, а нова оптика спрацює на поліпшення видимості в темний час доби.


Не пропустіть