Оновлений кросовер Audi Q5: нова порція шпигунських фотографій

До дебюту рестайлінгової версії ще повно часу, але їздовими випробуваннями хлопці з Інгольштадта займаються вже зараз.

Audi Q5 другого покоління представили восени 2016 року на мотор-шоу в Парижі і випустили на ринок в першій половині 2017-го. Незважаючи на те, що до середини життєвого циклу і планового оновлення ще досить далеко, заводські випробувачі вже кілька разів «засвітили» закамуфльований кросовер. Сьогодні в розпорядженні Motor1 виявилася нова порція шпигунських фото. Давайте розбиратися, що до чого!

Схема нанесення камуфляжу практично не відрізняється від тієї, що ми бачили раніше. Стікери прикривають передній і задній бампери, а також крила, оптику і пороги. Таким чином, оновлений кросовер напевно отримає нову фальшрадіаторну решітку, зміниться наповнення фар і ліхтарів. А ще не можна виключати, що за аналогією з рестайлінговою версією старшої моделі Q7 на п’ятій двері з’явиться поперечна хромована планка.

Очікувати серйозних змін в інтер’єрі не варто. Однак інсайдери стверджують, що діагональ тачскріна головного пристрою підросте до 10,1 дюйма (зараз – 8,3 дюйма), інтерфейс фірмової інформаційно-розважальної системи MMI отримає деякі поліпшення. Також не виключена поява в гаммі нових оздоблювальних матеріалів і колірних комбінацій. А ось моторна лінійка моделі, швидше за все, не зазнає змін зовсім.

Незважаючи на те, що прем’єра оновленого Q5 може відбутися вже в наступному році, на прилавки кросовер потрапить лише в 2021-му.


Не пропустіть