Hyundai оновила модель Grandeur (фото)

На новинку вже зібрали понад 32 тис. попередніх замовлень.

Оновлений бізнес-седан Hyundai Grandeur значно відрізняється по дизайну від свого попередника. Автомобіль отримав модернізований капот, інші передні і задні крила, нові бампери і оригінальне виконання передньої частини. Разом з новою передньою оптикою з’явилася інноваційна решітка радіатора з інтегрованими в неї денними ходовими вогнями.

У салоні Grandeur можна знайти об’єднаний комплекс, що складається з 12,3-дюймового екрану медіасистеми і такого ж розміру дисплея приладової панелі. Кліматичний блок отримав інше оформлення, при цьому його кнопки залишилися в фізичному вигляді. Також в інтер’єрі нового бізнес-седана з’явилося модернізоване рульове колесо і дверні карти, а важіль коробки передач замінили на кнопки.

На початку продажів на місцевому ринку оновлений Hyundai Grandeur буде пропонуватися з двома силовими агрегатами. Перший з них – це 2,5-літровий бензиновий мотор, який видає 194 к.с. При цьому другий – гібридний двигун, що складається з 2,4-літровою силової установки на 190 к.с. і електромотора продуктивністю 52 «конячки». Перший двигун буде працювати в парі з 8-ступінчастою АКПП, а другий – з 6-діапазонним «автоматом». Крутний момент передаватиметься на передні колеса.


Не пропустіть