Toyota презентувала найпотужнішу версію популярного RAV4 (Фото)

У Лос-Анджелесі представили найпотужнішу версію популярного кросовера RAV4.

Найпотужніші варіанти отримують гібридну силову установку, до того ж Toyota активно просуває цю тему в автоспорті. Під капотом у RAV4 з приставкою Prime – бензиновий атмосферник об’ємом 2,5 літра, якому допомагають відразу два електромотора, розташовані спереду і ззаду. Сумарна потужність – 306 «коней» (це на 83 к.с. більше, ніж у звичайних гібридних RAV4).

У підсумку «супер-Рафік» розганяється до 97 км / год всього за 5,8 секунди, але тільки за умови, що батарея повністю заряджена. В електричному режимі він може проїхати 63 км, а середня витрата при сертифікації RAV4 Prime показав на рівні 2,6 л/100 км. Як і у звичайних гібридних «Рафіків», задня вісь підключається при необхідності, а обертає її виключно електромотор.

По салону особливих змін у RAV4 Prime не спостерігається, але є поповнення в списку доступного устаткування: аудіосистема JBL і мультимедійний комплекс з 9-дюймовим екраном. Зовні топ-версія теж відрізняється тільки іншим оформленням передка. Продавати RAV4 Prime почнуть в США в наступному році.


Не пропустіть