Geely випустила крутий кросовер Icon: новинка може з’явитися в Україні (фото)

На автосалоні в Гуанчжоу відбулася офіційна прем’єра нового кросовера Geely Icon.

Зберігши основні риси концепту, який представили минулого року в Пекіні, Geely Icon демонструє вдосконалену дизайнерську концепцію Geely «розширеного Всесвіту».

Geely Icon відходить від традиційного позашляхового дизайну і втілює більш мінімалістичні й чіткі форми. Кузов серійного Geely Icon зберіг чітку блочну структуру концепт-кара.

Крім того, у серійного Icon також залишилася горизонтальна решітка радіатора прямокутної форми, фари у формі петлі нескінченності і тонкі світлодіодні денні ходові вогні. В задніх ліхтарях прямокутної форми також простежується мотив нескінченності.

Інтер’єр Geely Icon також виконаний в мінімалістичному стилі.

Поки що в лінійку двигунів входить єдиний турбодвигун Volvo об’ємом 1,5 літра, що забезпечує віддачу в 177 к.с.. Агрегат працює в парі з 7-діапазонною роботизованою трансмісією. Привід моделі покладається виключно передній.

Старт продажів Geely Icon на ринку Китаю відбудеться найближчим часом, вартість поки не названа. За деякими даними, новинка буде поставлятися і на ринки інших країн, не виключено, що модель добереться і до України.


Не пропустіть