Chery представила розкішний 7-місний кросовер (фото)

Під час міжнародного автосалону в Ченду суббренд виробник Chery презентував флагманський кросовер Exeed VX. Новинка отримала оригінальний дизайн, просторий семимісний салон і лише один двигун.

Дизайн кросовера не став сюрпризом, до офіційної прем’єри його показали аж двічі – на патентних знімках у вересні і на офіційних рендерах минулого тижня. Це вже четверта модель в сімействі бренду, автомобіль отримав масивну решітку радіатора з трьома горизонтальними ламелями і світлодіодну головну оптику з вузькими горизонтальними покажчиками поворотів, які найбільше відрізняють новинку від побратимів.

Довжина моделі становить 4970 мм, а колісна база – майже 3 метри. Такі характеристики зобов’язали автомобіль стати семимісним. Інтер’єр, новинки практично ідентичний салону компактного паркетника LX – з передньою консоллю, об’єднаною з цифровою панеллю приладів і великим сенсорним дисплеєм мультимедійного комплексу.

Моторна лінійка Exeed VX включає поки єдиний бензиновий, 4-циліндровий турбодвигун T-GDI сімейства Arteco третього покоління. Робочий об’єм агрегату становить 1,6 літра, а його віддача – 197 к.с. і 290 Нм крутного моменту. Двигун працює разом з 7-ступінчастою роботизованою КПП з двома зчепленнями і, можливо, повним приводом, оскільки точної інформації поки немає.

Продажі новинки в Піднебесній стартують вже на початку 2020 року. Ціни поки не оголошені, але очевидно, що в статусі флагмана кросовер стане найбільш найдорожчою моделлю в лінійці Exeed.


Не пропустіть