Skoda назвали ціни на переший електромобіль марки Citigo-e iV (Фото)

Перший повністю електричний автомобіль Skoda Citigo-e iV буде коштувати 16 955 фунтів стерлінгів, і надійде в продаж у Великобританії в наступному місяці.

Оновлена ​​версія нового міського автомобіля, поставляється з 81-сильним електромоторм і запасом ходу на 264 км в протоколі випробувань WLTP. Старт замовлень на Citigo-e IV розпочнеться 10 грудня 2019 року. Автомобіль буде доступний в двох комплектаціях, вартістю від 20 455 фунтів стерлінгів до видачі державного гранту і 16 955 фунтів стерлінгів після.

Skoda Citigo-e, побудована на електричній архітектурі MEB Volkswagen Group отримав традиційний дизайн. Решітка радіатора, пофарбована в колір кузова, є найбільш очевидною ознакою джерела енергії, відмінного від звичайного автомобіля. Всі версії Citigo-e матимуть п’ятидверну компоновку, а в Великобританії два рівня обробки салону – SE і SE L.

Як і в одноплатформених Volkswagen e-Up, за продуктивність Citigo-e відповідає один електродвигун, який приводить в рух передні колеса і живиться від літій-іонної батареї 36,8 кВт-год, розташованої під підлогою. Для розгону до 100 км/год Skoda буде потрібно 12,5 секунд, а максимальна швидкість буде обмежена електронікою 130 км/год.

Моделі також оснащені кондиціонером, шкіряним кермом, комплектом легкосплавних дисків розміром 14 дюймів, радіоприймачем DAB і центральним замком. Залежно від обраного джерела струму на повну зарядку потрібно від 4 до 12,5 годин. Обидві версії мають док-станцію для зарядки смартфона.

SE L з більш високими характеристиками оснащена комбінованою системою зарядки, 16-дюймовими легкосплавними колісними дисками, підігрівом передніх крісел, парктроніки та корпусами зовнішніх дзеркал в колір кузова.


Не пропустіть