Наступне покоління Volkswagen Golf GTI помітили на тестах (Фото)

Volkswagen представив минулого місяця VW Golf восьмого покоління, а це значить, що новий GTI не за горами.

Шпигунські фотографії закамуфльованого автомобіля вперше з’явилися цього літа, а потім ми помітили його на Нюрбургринзі. Сьогодні останні фотографії показують, що нове покоління Golf GTI повністю розкрито.

Як і в стандартному Golf, новий GTI розвиває дизайн сучасного автомобіля. Будуть спортивні елементи, такі як більш тонкі передні світлодіодні фари, решітка з вентиляцією і збільшені плечі. Як і в попередніх моделях GTI, нова отримає унікальний передній і задній бампер, збільшені повітрозабірники, спойлер, спортивні колеса, кращі шини і знайомий вихлоп з двома виходами. VW буде пропонувати GTI наступного покоління тільки в дизайні п’ятидверного хетчбека.

Гібридна трансмісія більше не для GTI. Замість цього він буде використовувати оновлену версію EA888 з турбонаддувом об’ємом 2,0 літра, пропоновану в поточному Mk VII Golf GTI. Двигун буде мати дві потужності – 255 кінських сил (190 кВт) і 295 кінських сил (219 кВт). Більш потужний двигун зарезервований для GCR TCR, який замінить трім GTI Performance. Вибір коробки передач залишається тим же самим – або механічна коробка з шістьма швидкостями або автоматична, з подвійним зчепленням з сімома швидкостями.

Усередині зміни так само невловимі. Наступний GTI буде мати нову цифрову кабіну – опціональний дисплей на лобовому склі – новий розподільний пристрій, нову центральну консоль і Т-подібний важіль перемикання.


Не пропустіть