Китайці випустили власний Range Rover за $23 тисячі (фото)

У КНР стартували продажі нового позашляховика під назвою Hunkt Canticie від компанії Hanlong Auto. Цікаво, що новинка майже ідентична Range Rover Sport.

Лише при детальному огляді можна помітити іншу радіаторну решітку та бампери, іншу LED-оптику і, ну і звичайно, логотипи китайської компанії.

Габаритні розміри Hunkt Canticie і Range Rover Sport майже ідентичні.

Щодо технічної складової, то вона відрізняється. «Китаєць» зібраний на платформі моделі Zotye T800, під капотом розташувався 4-циліндровий турбодвигун об’ємом 2,0 літра потужністю 218 кінських сил, що працює в парі з 8-ступінчастою автоматичною трансмісією. Привід пропонується виключно передній.

Інтер’єр авто китайці копіювати не стали. Цифрова приладова панель знаходиться в єдиному просторі з екраном мультимедіа, КПП виконана у вигляді шайби, на центральній консолі розташовується кілька рядів кнопок управління кліматом й іншими допоміжними опціями.

В Піднебесній ціни на Hunkt Canticie стартують від 159 800 юанів, це приблизно 23 тисяч доларів, тобто удесятеро дешевше ніж оригінальний позашляховик Range Rover Sport.


Не пропустіть