Ford Mustang Mach-E залучає нових клієнтів до бренду (Фото)

Новий електричний кросовер явно привернув до бренду світову увагу. На даний момент компанія приймає попередні замовлення на Mustang Mach-E, і 2 з 3 замовника раніше не були клієнтами Ford.

Очевидно, що новий електрокроссовер Ford Mustang Mach-E привернув до себе нових клієнтів. Це ж підтверджує інформація від фірмових дилерських центрів. Відразу після дебюту моделі на Лос-Анджелеському автосалоні, всі дилери відкрили прийом попередніх замовлень з депозитом в 500 доларів.

Один з провідних дилерів в США розповів, що відразу отримав 47 замовлень. За його словами, це вперше, коли він бачить такий ажіотаж. Причому 2 з 3 клієнтів раніше не купували автомобілі Ford. На жаль, компанія поки відмовляється повідомляти точну кількість заброньованих електрокарів. Але в прес-службі відзначили, що величезним попитом користується обмежене «перше видання».

Лімітована серія буде пропонуватися тільки протягом першого року. Крім того, в перший рік виробництва планується випустити лише 50 000 примірників Mustang Mach-E. Обмеження пов’язане з поставками акумуляторних батарей.

Проте, 50 000 електрокарів – це планка, подолавши яку можна з упевненістю говорити про популярність і успіх моделі.


Не пропустіть