Автокомпанія Tata представила преміальну модель за $7 тисяч (фото)

Tata Motors представила серійну модель нового хетчбека Altroz.

Індійська компанія позиціонує новий Altroz ​​як «преміальний міський автомобіль». Як повідомляє видання AutoCar, новинка буде пропонуватися за ціною від 500 тис. рупій, що становить приблизно 7 тисяч доларів США за актуальним курсом.

В основу автомобіля лягла платформа ALFA, яка спереду має підвіску McPherson, а ззаду встановлюється напівзалежна балка. Привід передній. Автовиробник розробляв цю базу з можливістю подальшого випуску гібридних моделей або електромобілів.

Індійська новинка має колісну базу довжиною 2500 мм при довжині кузова 3990 мм. Автомобіль буде пропонуватися з трициліндровим двигуном об’ємом 1,2 літра та віддачею 77 к.с. і 86 Нм крутного моменту. Також стане доступний і 1,5-літровий дизельний турбомотор потужністю 90 к.с. і 200 Нм крутного моменту. В якості трансмісії використовується 5-ступінчаста МКПП.

У салоні автомобіля встановлений 7-дюймовий сенсорний дисплей інформаційно-розважальної системи з можливістю голосового введення. У найбільш оснащених моделях запропонують круїз-контроль, цифрову приладову панель, а також кнопку запуску двигуна.

Про можливість продажу Tata Altroz ​​за межами домашнього регіону не повідомляється.


Не пропустіть