Німецько-китайський кросовер Borgward BX3 пропонують за ціною Дастера (Фото)

Відроджена німецька марка Borgward, яка була дуже популярна в Європі понад півстоліття тому, оголосила старт продажів свого найдешевшого кросовера Borgward BX3.

Нагадаємо, автомобіль дебютував навесні нинішнього року на Шанхайському автосалоні. Розміри моделі складають: в довжину – 4 410 мм, ширину – 1 828 мм, висоту посилання – 1 670 мм, відстань між осями досягає 2 560 мм, дорожній просвіт – 187 мм.

Borgward BX3 є найбільш бюджетним SUV в лінійці німецького бренду. У планах компанії продавати крос не тільки на ринку Піднебесної, але також в Німеччині.

Під капотом BX3 встановлюється безальтернативна “турбочетвірка” об’ємом 1,4 літра, що розвиває потужність 150 к.с., в поєднанні з роботизованою трансмісією з двома зчепленнями. Привід – передній або повний.

“В арсеналі кросу значаться система безключового доступу, двозонний клімат-контроль, мультимедійний комплекс з сенсорним екраном, адаптивний круїз-контроль, система запобігання зіткнень, шкіряний салон, панорамний дах і оригінальні легкосплавні диски на 17 дюймів”, – повідомляє прес-служба бренду.

Новинка вже доступна у офіційних дилерів марки в Китаї в чотирьох варіантах виконання за ціною від 96 800 до 130 800 юанів (від 322 000 до 435 000 гривень).

Відзначимо, німецька марка була відроджена в 2015 році за сприяння китайського автоконцерну Foton. В даний час модельний ряд Borgward включає, крім BX3, ще три моделі: середньорозмірний BX5, крос-купе BX6, а також великий SUV BX7.


Не пропустіть