У мережі з’явилися фотографії седана BMW 7 Series нової генерації

BMW завершить виробництво нинішньої 7 Series до середини 2022 року, що, ймовірно, означатиме, що новий седан представлять на початку цього року і він з’явиться у продажу до 2023 року.

Компанія BMW веде розробку нового покоління 7 Series, один з тестових зразків якого був сфотографований в кузові існуючого седана, але з доопрацюваннями, які німецький виробник приховав за камуфляжем. Маскування частково закриває світлові прилади, натякаючи на можливе застосування будь-якої нової варіації освітлення для даного авто, наприклад, модернізованої фірмової технології Laserlight.

На приладову панель BMW 7 Series інженери поклали тканину, яка, приховує оновлення центральної консолі і екрану системи мультимедіа. В іншому інтер’єр машини виглядає також як і у попередньої моделі.

Стало відомо, що BMW працює над електричною версією свого великого седана, про що говорять ранні шпигунські фотографії моделі. До того ж, розробники хочуть зменшити розміри ДВЗ, так як баварська компанія, здається, непохитна у своєму рішенні про поступову відмову від свого силового агрегату V12 для машин наступного покоління. За попередньою інформацією, 4-тактна дизельна рядна силова установка незабаром припинить своє існування.


Не пропустіть