Opel представив оновлену Insignia (фото)

Автомобіль отримав дволітровий турбодвигун  і нову трансмісію.

Німецький автовиробник презентував в Брюсселі рестайлінгову Insignia. Оновленню піддалися як цивільні, так і спортивні версії GSi. Моделі, що поставляються з новим 2,0-літровим турбомотором зможуть похвалитися дев’ятиступеневою АКПП.

Одним з найбільш значущих нововведень стала поява «автомата» на дев’ять швидкостей, який замінив восьмиступінчастий. Нова трансмісія поставляється виключно з турбованим двигуном об’ємом 2,0 літра. Даний силовий агрегат на цивільній версії автомобіля розвиває потужність 200 к.с. і 350 Нм крутного моменту. Версія GSi має потужність 230 к.с. Новий мотор обладнаний системою відключення циліндрів на малих обертах, що дозволяє знижувати витрати пального на 18%.

Оновлений варіант GSi отримав матричні фари IntelliLux LED Pixel Light зі 168 світлодіодними елементами. Також седан і універсал обзавелися електрогідравлічним підсилювачем гальм, продуктивними чотирипоршневими супортами Brembo і активними жалюзями в решітці радіатора.

Нові автомобілі здатні похвалитися камерою заднього огляду, новою мультимедійною системою з підтримкою Apple CarPlay і Android Auto. Також Opel оснастив оновлені Insignia адаптивною підвіскою FlexRide і редуктором GKN Twinster з можливістю контролю вектора тяги.


Не пропустіть