Opel скоро презентує новий кросовер

Німецький бренд Opel готується до публічної презентації нового концептуального суперкара GT на прийдешньому мотор-шоу в Женеві. Однак, як стало відомо напередодні, концепт-кар стане не єдиною новинкою, яку Opel привезе до Швейцарії, пише uincar.ru.

Так, користувачі соціальної мережі Твіттер сьогодні стали свідками поста від глави німецького бренду Карла-Томаса Ноймана, який анонсував новинку. Зображення демонструє нову модель, заховану під білою тканиною і, судячи з усього, виробник готується представити новий кросовер. Автор поста не сказав прямо, що це SUV, проте мускулисті пропорції, великі колеса і високий дорожній просвіт явно говорять про це.

Можливо, в Женеві буде продемонстровано Opel Meriva 2017 модельного року, який в результаті зміни генерацій, як відомо, повинен стати чимось середнім між кросовером і мінівеном з метою залучення більшої кількості потенційних покупців. До того ж, автомобіль на зображенні з Твіттера має певні подібності з тестованим прототипом, який потрапив в об’єктив фотошпигунів на європейських дорогах.

17666-1454602909-opel-vezet-v-zhenevu-novyy-krossover


Не пропустіть