Mercedes-Benz показав новий фургон (фото)

Німецький автовиробник представив новий фургон Marco Polo Camper Van.

На виставці Caravan, Motor, and Tourism в Німеччині компанія Mercedes-Benz презентувала пакет поліпшень для компактного автофургона Marco Polo. Також було представлено безліч нових функцій «розумного» будинку, які з’являться трохи пізніше.

Пакет поліпшень додає спортивні риси для автофургона Marco Polo. Комплект Premium Sport Package Exterior привносить нові 18-дюймові п’ятиспицеві колеса, спортивні елементи екстер’єру і хромовані вставки на бампери.

З весни поточного року німецький автовиробник буде оснащувати фургон Marco Polo системою Mercedes-Benz Advance Control (MBAC). Дана опція додає 10,25-дюймовий сенсорний дисплей, а також додаток для смартфона. Система дозволяє контролювати деякі функції автомобіля, перевіряти рівень свіжої води в баку, рівень заряду допоміжного акумулятора, а також контролювати температуру додаткового нагрівача повітря. Marco Polo оснастили ящиком для інструментів, люком на даху, а також підсвічуванням салону.

Очікується, що навесні поточного року автофургон отримає підтримку сервісу Mercedes me Connected, який дозволить контролювати навігацію в реальному часі, автомобільний інтернет і багато іншого.


Не пропустіть