Компанія Ford показала можливості нового Bronco (Відео)

Корпорація Ford розповсюдила нове відео, яке демонструє можливості Bronco шостої генерації на пересіченій місцевості.

Представники бренду сказали: «Тим часом як, фанати чекають дебюту моделі, наші інженери невпинно працюють, щоб виправдати очікування кожного».

Вихід шостої генерації Ford Bronco запланований на весну цього року. Передбачається, що в основу цього позашляховика ляже рамна конструкція, що дає можливість досягти неймовірних показників на бездоріжжі. Частина кузовних елементів виготовлять з алюмінію, зокрема, їх можна буде знімати при потребі. Решта подробиць про нову модель стануть відомі вже найближчим часом.

Новий Bronco оснастять двигуном EcoBoost об’ємом 2,3 літра потужністю понад 270 к.с. В якості трансмісії буде використовуватися 10-ступінчастий “автомат”. За припущеннями, з’являться і більш потужні варіації віддачею понад 325 к.с. Як вважають експерти, поява дизельного агрегату малоймовірна, а гібридна модифікація, швидше за все, поповнить модельну лінійку.

Позашляховик буде коштувати приблизно 30 – 40 тис. доларів, що приблизно за ціною на Jeep Wrangler (від 28 295 доларів) і Toyota 4Runner (36 020 доларів) в Америці.


Не пропустіть