Mitsubishi оновила популярний крос-вен Xpander (Фото)

Компанія Mitsubishi готує до виходу на світові ринки оновленої версії свого популярного крос-вена Xpander. Як зізналися розробники, тестова збірка транспортного засобу вже була налагоджена на потужностях заводу компанії в Малайзії.

Кросовер Mitsubishi Xpander вийшов на ринок ще в 2017 році, ставши практично бестселером марки на світовому ринку. У зв’язку з великою чергою, що розтягнулася на кілька місяців, виробник прийняв рішення наростити збірку транспортного засобу, збільшивши обсяги з 100 до 150 тисяч примірників на рік.

Роком пізніше була представлена ​​нова збірка кросовера під назвою Xpander Cross. Передбачалося наявність семи пасажирських місць, а також позашляхових характеристик. Тепер же очікується дебют оновленого варіанту крос-вена після рестайлінгу. Авто обзаведеться новою решіткою радіатора, новими колісними дисками і бамперами.

Дорожній просвіт збільшили на 50 мм, також виробник обіцяє просторий салон і відмінну керованість, незалежно від стану доріг, по яких буде їздити новинка. Під капотом трудиться 1,5-літровий двигун з віддачею 105 к.с., а в парі запропонують 5-швидкісну МКПП або “автомат” на 4 діапазону.


Не пропустіть