Індійці презентували кросовер в стилі BMW X6 (Фото)

Індійський автовиробник Mahindra & Mahindra представив новий концептуальний позашляховик під назвою XUV Aero

Публічний дебют новинки відбувся на виставці Auto Expo в столиці Індії Делі. Про це повідомляє auto.mail.ru.

Mahindra XUV Aero є так зване «позашляхове купе» і нагадує по стилістиці BMW X6 або Mercedes-Benz GLE Coupe. Варто відзначити, агресивну передню частину з масивним бампером, розтягнутою решіткою радіатора, світлодіодними фарами, а також характерну п’яту дверку, задній дифузор і патрубки вихлопної системи. Примітно, що задні двері автомобіля відкриваються проти ходу руху.

В інтер’єрі Mahindra XUV Aero варто відзначити кермо і сидіння з шкіряною обробкою, характерні «літакові» перемикачі на передній панелі, металеві вставки, а також цифрову приладову панель.

У рух концептуальний кросовер наводиться турбованим двигуном mHawk, який, якщо вірити творцям, розвиває 210 к.с. і володіє «високим» крутним моментом. Мотор повинен дозволити XUV Aero набрати першу “сотню” менш, ніж за 6 секунд.

Надходження Mahindra XUV Aero в серійне виробництво ще не затверджено керівництвом компанії. Втім, представники Mahindra & Mahindra підкреслили, що дуже багато чого буде залежати від реакції публіки на автосалоні.


Не пропустіть