Suzuki Vitara Brezza отримав новий дизайн (Фото)

Модель була показана в рамках Індійського автосалону в Нью-Дейлі. Модель отримала оновлений дизайн, а також переглянуту моторну лінійку і нову трансмісію.

Субкомпактний кросовер від японського бренду отримав чергове оновлення. Довжина Suzuki Vitara Brezza всього 3 995 мм. Що дозволяє власникам істотно економити через місцеві податкові особливості. За підсумками трьох попередніх років – ця модель залишається найбільш продаваним кросовером в Індії.

Рестайлінгова версія Vitara Brezza 2020 модельного року отримала переглянутий дизайн передньої і задньої частини, що включає в себе нові бампера, іншу решітку радіатора, переглянуту оптику. У салоні змін небагато. Можна відзначити більш якісні матеріали обробки, і мультимедійну систему нового покоління.

Одне з головних оновлень – це новий бензиновий мотор з робочим об’ємом 1,5 літра і з максимальною потужністю до 105 к.с. і 138 Нм крутного моменту. Він займе місце 1,3-літрового турбодизеля. Бренду довелося провести рокіровку через нові екологічні стандарти.

У парі з моторами тепер може бути встановлена механічна трансмісія на п’ять ступенів, або класичний «автомат» на чотири передачі. Версія Vitara Brezza з автоматичною трансмісією пропонується тільки з м’яким гібридом.


Не пропустіть