Volkswagen засвітив на тестах нове покоління Tiguan (Фото)

У мережі з’явилися шпигунські фотографії нового Volkswagen Tiguan. Кросовер був замаскований під поточну версію кросовера, яка продається в салонах дилерів німецького бренду. Сам камуфляж здалеку практично не помітний. Тестові випробування моделі проходили в Північній Європі.

На фотографіях, які опублікували зарубіжні ЗМІ, видно світлодіодні фари, аналогічні тим, що у Golf VIII серії. Ледве помітний камуфляж вводить в оману. Творці моделі явно хотіли, щоб прототип нової версії прийняли за простий Tiguan. Тому через плівку на задніх ліхтарях здається, що вони взяті з попередньої версії.

Європейські ЗМІ припускають, що оновлений Tiguan чекають невеликі зміни в салоні, сучасна мультимедійна система та новітні системи безпеки.

Точних даних про те, що буде перебувати під капотом оновленого Tiguan немає. Експерти припускають, що в європейській версії Tiguan отримає 1,5-літровий бензиновий двигун і гібридну версію. Можливо, не обійдеться і без 2-літрового дизельного мотора. Ходять чутки, що концепт оновленого кросовера презентують на Женевському мотор-шоу цієї весни.


Не пропустіть