Опубліковані нові зображення компактного кросовера від Nissan (Фото)

Японський автовиробник опублікував черговий тизер свого поки неназваного паркетника, створюваного для ринку Індії.

Нагадаємо, що новинка була анонсована ще в кінці січня поточного року – Nissan навіть опублікував тизерний знімок, на якому можна побачити трохи розмитий профіль моделі. Автомобіль досі не отримав офіційної назви, а його презентація вже не за горами.

Як повідомляють індійські ЗМІ, кросовер від Nissan буде побудований на платформі CMF-A, яка лежить в основі французьких хетчбеків Renault Kwid і Datsun redi-GO, компактвена Renault Triber і ще не представленого паркетника Renault з індексом HBC. Тим часом у ліхтарів Triber схожа форма, хоча начинка у них простіше.

Очікується, що під капотом розміститься бензинова «турботрійка» об’ємом 1,0 літра – такий двигун недавно анонсували для Renault Triber. На компактвен мотор видає 100 к.с. потужності, а пару йому складає 5-ступінчаста механічна трансмісія або роботизована КПП. Triber ще отримає 1,0-літровий “атмосферник” потужністю 72 к.с., не виключено, що і базовий паркетник Nissan буде оснащуватися цим агрегатом. А ось привід в будь-якому випадку тільки передній.

У модельному ряду марки новий крос виявиться на сходинку нижче Kicks. Індійським покупцям старший паркетник пропонується з бензиновим чотирициліндровим мотором H4K 1.5 (106 к.с.) і дизелем аналогічного об’єму на 110 к.с. Привід у Nissan Kicks також тільки передній, при цьому ціна – від 955 тис. рупій (близько 328 тис. гривень за актуальним курсом). За допомогою маленького кросовера в Nissan сподіваються поправити свої справи в Індії, де продажі поступово знижуються.


Не пропустіть