Новий BMW M5 засвітили на зимових тестах (Фото)

У Мережу просочилися «свіжі» шпигунські фото оновленого седана BMW M5, який дебютує вже як модель 2021 року.

Німецька компанія BMW продовжує роботу над рестайлінговим BMW M5, чий дебют може відбутися вже в цьому році. Поки ж седан продовжує проходити необхідні випробування. Під час одного з таких заїздів новинку підловили фотошпигуни. Авто на фото все ще зберігає камуфляж, але його вже помітно менше, ніж на попередніх шпигунських знімках. Ми бачимо змінену передню частину баварського седана, який, очевидно, отримає нову радіаторну решітку. Також новинку дісталися витончені тонкі фари з новими світлодіодними ДХВ.

Захисна плівка не заважає розглядати інші повітрозабірники. А ось корма авто оголилася не так сильно – деталі заважає побачити маскування. Очевидно, виробник підготував для свого оновленого седана новий бампер і змінені задні ліхтарі з новою графікою, чий дизайн поки тримається в секреті.

В салон авто фотошпигунам заглянути не вдалося. За припущеннями експертів, він може багато чого запозичити у оновленої 5-серії.

Про моторній гамі теж ніякої інформації. Нагадаємо, актуальний M5 оснащується 4,4-літровим 591-сильним мотором V8 з подвійним турбонаддувом. Очікується і оновлення M5 Competition – тут мова йде про потужність в 617 кінських сил. Першим BMW презентує оновлену 5 серію, наступний на черзі – рестайлінговий BMW M5.


Не пропустіть