Дешевий аналог Jeep Wrangler розсекретили до прем’єри (Фото)

Китайський концерн BAIC підготував до дебюту оновлений позашляховик Beijing BJ40 Plus. Модель отримала ряд косметичних доробок і новий силовий агрегат. Напередодні в Мережі з’явилися перші шпигунські фотографії новинки.

Нагадаємо, дизайн позашляховика Beijing BJ40 Plus багато в чому нагадує легендарний Jeep Wrangler. Судячи з фото, рестайлінговий BJ40 Plus отримав масивний позашляховий обвіс, розширені колісні арки, а також повністю світлодіодна світлотехніка. У салоні з’явиться більш сучасний інформаційно-розважальний комплекс з величезним тачскріном.

Але найцікавішим нововведенням став більш сучасний і економічний 2,0-літровий турбомотор від Haval F7, потужність якого форсована до 230 к.с., що працює в парі з 8-діапазонною АКПП від ZF. Привід моделі покладається тільки повний. Відзначимо, що на Haval F7 для російського ринку така силова установка видає 190 к.с.

Крім того, BJ40 Plus 2020-го модельного року зможе похвалитися інтелектуальним круїз-контролем, асистентом, що забезпечує утримання авто в займаній смузі, камерами відеоогляду на 360 градусів, системою автоматичного екстреного гальмування і багатьма іншими опціями.

Попередня вартість новинки в Китаї – от 159 800 до 204 900 юанів.


Не пропустіть