Volkswagen офіційно презентував новий Golf GTI (Фото)

Компанія Volkswagen представила заряджений Golf GTI восьмої генерації. Разом зі стандартною гарячої моделлю були представлені модифікації GTE (гібрид) з дизельним двигуном і GTD (з дизельним мотором). Офіційний показ новинки буде здійснений на автошоу в Женеві.

Зовні новий Гольф уособлює стриману агресивність. Вона виражається в нижній решітці у вигляді сот, Х-подібні протитуманки, світлодіодній передній оптиці. Ззаду хижим автомобіль роблять спортивний диффузор, спойлер на даху, LED-ліхтарі, а також вихлоп. Доповнюють образ хетчбека литі диски розмірністю від 17 до 19 дюймів.

Volkswagen Golf GTI розганяється завдяки дволітровому мотору EA888 TSI на 242 к.с. На Golf GTD ставлять дволітровий дизель з віддачею в 197 к.с. Гібрид Golf GTE оснащений 1,4-літровим турбованим мотором на 147 к.с. і електромотором потужністю 112 к.с.

У салоні гарячого хетчбека знаходиться спортивне кермо, ручка КПП в формі м’яча для гольфу ергономічні сидіння Gart tartan з посиленою бічною підтримкою, а також кокпіт Innovision з цифровою приборкою на 10,25 дюймів і 10-дюймовим екраном мультимедіа-комплексу.


Не пропустіть