Новий кросовер Toyota Wildlander виявився дешевшим RAV4 (Фото)

Компанія Toyota назвала офіційні ціни на свій новий кросовер Wildander, старт прийому замовлень на який було дано сьогодні, 28 лютого. Продавати цю модель будуть виключно в Китаї. Перші товарні автомобілі доберуться до своїх покупців 17 квітня.

Нагадаємо, що новий Toyota Wildlander є перелицьовану версію кросовера Toyota RAV4 п’ятої генерації. Незважаючи на загальну родовід Wildlander відрізняється від свого аналога збільшеною довжиною, що виросла на 65 мм – до 4665 мм.

Надає руху «паркетнику» 2-літровий бензиновий агрегат на 171 кінську силу або гібридна силова установка на 222 «сили», що базується на 2,5-літровому «атмосфернику». Як коробки передач запропонований безальтернативний варіатор. Привід може бути як переднім, так і повним.

В арсенал нового Wildlander увійшли: камери кругового відеоогляду, інтелектуальний «круїз», система розпізнавання дорожніх знаків, система утримання в смузі руху і система запобігання зіткнень.

Примітним виявився той факт, що вартість нового Toyota Wildlander в Китаї виявилася меншою, ніж зараз там продають п’яте покоління RAV4. За базову комплектацію новинки просять від 171 тисячі 800 юанів. У свою чергу, стартовий цінник RAV4 нової генерації починається від 174 тисяч 800 юанів.


Не пропустіть