В Україні презентували новий Mercedes C-Class і дует Smart ForTwo і ForFour (ФОТО)

Новий Mercedes C-Class Coupe був представлений минулої осені у Франкфурті, а Smart ForTwo і ForFour дебютували ще у 2014-му. Однак тепер моделі відіграли українську прем’єру і доступні на вітчизняному авторинку, пише nv.ua.

Купе C-Class примкнуло до однойменного седана нового покоління, який вийшов раніше і вже встиг відзначитися нагородою Всесвітній автомобіль року 2015. У порівнянні з попередником новинка не тільки змінилася зовні, але і збільшилася в розмірах. Модель стала на 95 мм довше і на 40 мм ширше. Довжина колісної бази збільшилася на 80 мм.

Перший час лінійка моторів для купе Mercedes C-Class буде включати чотири бензинових двигуна, об’єм яких буде варіюватися від 1,6 до 2,0 літра, а потужність – від 156 до 245 кінських сил. Дизельні силові агрегати також будуть доступні. Їх об’єм складе 2,1 літра, а потужність – 170 і 204 кінських сили.

Крім цього, будуть представлені і “заряджені” версії від AMG: C 63 Coupe і C 63 S Coupe. У них на озброєнні буде 4,0-літровий силовий агрегат V8, який працює в парі з 7-ступінчастою трансмісією AMG SpeedShift MCT. C 63 AMG Coupe буде видавати 476 коней, а C 63 S Coupe – 510 к. с.

Вартість нового купе Mercedes C-Class в Україні стартує з позначки в 37300 євро.

Що стосується дуету Smart ForTwo і ForFour, то вони з’являться в українських автосалонах в середині поточного місяця. Першим завітає ForTwo, а за ним піде і чотирьохдверний ForFour. В Україні новинки будуть доступні з одним з двох моторів на вибір. Потужність одного складе 71 к. с., а другого – 90 к. с. В “напарниках” у них буде 5-ступінчаста “механіка” або 6-швидкісна трансмісія з подвійним зчепленням twinamic.

Стартова вартість Smart ForTwo з 71-сильним мотором і механічною КПП складе близько 10 тисяч євро. ForFour з таким само комплектом обійдеться на 800 євро дорожче.


Не пропустіть