Оновлений Bugatti Chiron офіційно представлений (Фото)

Представники преміальної марки випустили новий гіперкар моделі Chiron Pur Sport. У продаж надійде лише 16 екземплярів цього автомобіля, а коштувати кожен з них буде 3 мільйона 200 тисяч євро.

Компанія Bugatti презентувала оновлену версію свого гіперкара Chiron під назвою Pur Sport. У минулому році керівник бренду анонсував дві новинки на 2020 рік, і перша з них сьогодні побачила світ. Головними нововведеннями стало поліпшення керованості, перерозподіл потужності, а також додавання нових аеродинамічних елементів. Незважаючи на те, що Chiron Pur Sport зберіг 8,0-літровий двигун W16, його динаміка стала краще. Це стало можливо після перенастроювання коробки передач – тепер червона лінія оборотів починається на позначці 6900 об/хв замість 6700 об/хв.

За рахунок більш низьких передавальних чисел редуктора вдалося наростити потужність і прискорити відгук силової установки на натиснення педалі газу. Автомобіль отримав новий широкий спойлер, який забезпечує високий рівень притискної сили в поворотах. У передній частині повітряні отвори стали ширше – зроблено це для кращого відведення повітряного потоку.

У Bugatti спеціально розробили нові колеса, що забезпечують кращу вентиляцію гальм для їх більш ефективного охолодження. Передні колеса мають параметри 285/30 R20, а задні 355/25 R21.

Для забезпечення кращої керованості і більш ефективного розгону, інженери Bugatti боролися за кожен кілограм ваги – за рахунок використання нових гальмівних колодок і дисків автомобіль став легше на 16 кг. Всього буде випущено 16 екземплярів Bugatti Chiron Pur Sport. Вартість автомобіля складе 3,2 млн євро, виробництво почнеться в другій половині нинішнього року.


Не пропустіть