Німці презентували оновлений Mercedes-Benz E-класу (Фото)

Сьогодні, 3 березня, відбулася презентація нового Mercedes-Benz E-Class. Новинка змінилася як зовні, так і в технічній частині. Так, найочевиднішим оновленням серії E-класу 2021 є нова передня частина. Фари седана тонші, з більш гладкими світлодіодами і новою решіткою, яка нахилена вниз; модель E53 отримала більш чіткі вертикальні ламелі решітки радіатора, ніж на попередній моделі. Задня частина також нова, з відмінною формою і оновленими фарами, які імітують ті, що на менших седанах А-Class і CLA.

Усередині новий E-Class оснащений інформаційно-розважальною системою MBUX з 12,3-дюймовим центральним сенсорним екраном і відповідної 12,3-дюймової цифровою панеллю приладів. У центральній консолі також є нова сенсорна панел, і нові варіанти обробки салону.

Що стосується моторної гами, то версія E450 отримає 3,0-літровий рядний шестициліндровий мотор з турбонаддувом і EQ Boost. Потужність залишається на рівні 362 к.с., як було в E53 AMG. З тієї ж «шісткою» новий E53 AMG виробляє 429 к.с. потужності. Базові моделі E350 з заднім приводом і моделі E350 4Matic, тим часом, використовують рядний чотирициліндровий двигун з турбонаддувом потужністю 255 к.с.

І вперше Mercedes-Benz E-Class отримує гібридний варіант. Названий E350e, електрифікований E-Class поєднує 2,0-літровий рядний двигун з електромотором потужністю. Сумарна потужність трансмісії становить 315 к.с., але сам електродвигун здатний розвивати потужність 121 к.с.


Не пропустіть