Новий седан Genesis G80 представили офіційно (Фото)

Корейський преміальний бренд Genesis розсекретив зовнішність нового покоління седана Genesis G80. Це вже третє покоління моделі, якщо вести звіт від першого преміального седана Hyundai Genesis, випущеного в 2008 році.

Genesis G80 виконаний в новому стилі марки. Його вперше застосували в недавно представленому кросовері Genesis GV80.

Седан отримав подвійну оптику, в аналогічному дизайнерському рішенні задні ліхтарі, а здвоєні смужки розміщені на передніх крилах нового седана. В цілому Genesis G80 тепер більш схожий на фастбек, в якому зробили похилий дах, що плавно переходить в короткий багажник.

Оформлення салону седана практично повністю копіює те, що пропонують для кросовера GV80. Відмінності лише в формі спиць рульового колеса і центральної консолі, при цьому блок управління кліматом такий же як на кросовері. Панель приладів в Genesis G80 цифровий, а над центральною консоллю розташований широкоформатний 14,5-дюймовий екран мультимедійної системи.

В основі новинки лежить нова платформа, на якій також створений GV80. Ця база дозволяє встановлювати двигуни тільки поздовжньо, тому в базовій конфігурації моделі на ній мають задній привід, а в якості опції пропонують систему підключення і передньої осі.

Genesis G80 буде доступний з 2,5-літровим турбомотором потужністю 305 к.с. і 3,5-літровим 375-сильним агрегатом.
Для седана також буде пропонуватися 3,0-літровий тарбодизель, потужність якого становить 278 к.с.
Genesis G80 повноцінно представлять найближчим часом, а до кінця березня в Кореї він з’явиться в продажу.


Не пропустіть