Mercedes оновив популярний фургон Vito (Фото)

Рік тому Mercedes розповів про планове оновлення Vito, і ось прийшла чергова порція обновок, яка зачепила в основному оснащення і моторну гамму венів і фургонів.

До рестайлінгу зовнішності і в цей раз підійшли дуже скупо – це трохи модифікована решітка радіатора, збільшене число доступних кольорів кузова і колісні диски нового дизайну. У салоні Vito змінилися дефлектори вентиляції, які стилізовані під турбінні колеса за прикладом легковиків Mercedes.

У списку оснащення з’явилися нова мультимедіа-система з 7-дюймовим тачскріном і підтримкою Apple CarPlay і Android Auto, екран в салонному дзеркалі заднього виду, система екстреного гальмування, адаптивний круїз-контроль Distronic і доступна для топової версії Vito пневмопідвіска Airmatic.

Дволітровий дизель OM 654 в зв’язці з новим 9-ступінчастим “автоматом” з’явився на Vito ще в минулому році, але варіантів потужності у нього тепер чотири – до колишніх версій потужністю від 136 до 190 к.с. додався найпотужніший Vito 124 CDI з 239 к.с. і 500 Нм. Правда, топовий мотор буде встановлюватися на пасажирські версії Vito Tourer і вантажопасажирський Mixto. Що стосується передньопривідного фургона Vito, то колишній 1,6-літровий дизель він змінив на агрегат сімейства OM 622 об’ємом 1,7 л (102 і 136 к.с.), який працює в парі з 6-ступінчастою «механікою».

Одночасно був модернізований і електричний мінівен eVito Tourer – він отримав більш потужний електродвигун (тепер він розвиває 150 кВт замість 85 кВт) і більш ємну батарею на 90 кВтг, з якої заявлений пробіг на одній зарядці виріс до 421 км.

У Німеччині прийом замовлення на оновлений Vito стартує в квітні, ціни будуть починатися від 22 598 євро. Оновлений eVito Tourer з’явиться в продажу влітку.


Не пропустіть