Компанія Geely показала конкурента Outlander на нових зображеннях

Китайська марка розповсюдила скетчі нового кросу Hao Yue. Раніше опублікували зображення інтер’єру моделі. Напевно, автомобіль готували до дебюту на квітневому автошоу в Пекіні, який скасували через коронавірус, з цієї причини можна припустити, що новинку покажуть в режимі онлайн.

Як відомо, Hao Yue має довжину в 4835 мм, ширину в 1900 мм, висоту в 1780 мм, а відстань між осями складає 2815 мм. Щодо зовнішнього вигляду нової моделі, Geely Hao Yue виглядає гармонійно, незважаючи на безліч складних виштамповок, особливо в області задньої стійки. На окрему увагу заслуговує задня частина: зазвичай средньорозмірні мають «корму», яка здається масивною, а у Hao Yue, навпаки, вона дуже «повітряна».

Салон продовжить тему легкості і мінімалізму. Досить оригінально виглядають ручки дверей. Управляти клімат-контролем можна буде не за допомогою сенсорного екрану, а фізичними клавішами, які знаходяться під дефлекторами повітроводів на центральній консолі.

Крос буде доступний в варіаціях з 5- і 7-місцевим салоном. Лінійка двигунів, напевно, поповниться турбодвигунами на 1,5 і 1,8 літра продуктивністю 177 і 184 к.с. відповідно.

Дати дебюту і старту продажів, як і вартість, в даний момент не розкривають.


Не пропустіть