На тестах помічений наступник легендарного Lotus Esprit (Фото)

Зарубіжні видання опублікували фотографії з тестів британської новинки – модель стане наступником спортивного купе Lotus Esprit. Офіційна презентація авто має відбутися або в кінці цього року або на початку наступного.

Lotus вперше натякнула на наступника моделі Esprit десять років тому на автосалоні в Парижі. Ми чекали і чекали, а потім чекали ще, але машина так і не матеріалізувалася. В останнє десятиліття відбулася зміна власника британського бренду: модельний ряд компанії Lotus так і не поповнився за рахунок наступника легендарного спортивного купе. Але 2020 рік – це початок нового десятиліття, і схоже, що Lotus нарешті вирішив виконати раніше дані обіцянки.

Нові «шпигунські» фотографії показують, що наступник моделі Esprit знаходиться в розробці, хоча про це важко судити на цьому раніше етапі випробувань.

На фотографіях зображено Lotus Evora, хоча її кузов був розширений – мабуть свого кузова у новинки поки що немає. Новий Esprit буде використовувати ті ж основи, що і Evora, хоча вони будуть змінені для нової, за чутками, моделі. Багато що з того, що ми знаємо про майбутній автомобіль, виходить з чуток і пліток, а також офіційних новин. Передбачається, що автомобіль може бути представлений або в кінці 2020 року, або на початку 2021 і так, він може не отримати культового імені Esprit.

Чутки також припускають, що приймач Esprit буде двомісним купе із середнім розташуванням двигуна з пристойним простором для зберігання, що зробить автомобіль більш зручним, ніж інші моделі від Lotus. Він швидше за все буде схожий зовні на електричний гіперкар Evija.


Не пропустіть