Оновлений Hyundai Santa Fe засвітився на фото

Оновившись Hyundai Santa Fe отримав оновлений дизайн і дещо збільшився в розмірах.

Актуальне покоління Hyundai Santa Fe з заводським позначенням TM було представлено всього лише два роки тому. Незважаючи на це, корейський автовиробник вирішив порадувати публіку оновленою моделлю. Вперше оновлений Santa Fe був помічений на початку цього року і тепер на форумі Naver з’явилися свіжі кадри новинки. Очікується, що серійне виробництво моделі стартує в травні, проте через епідемію коронавіруса, терміни можуть дещо зрушити.

На отриманих зображеннях помітна стильна двоповерхова головна оптика в стилі Hyundai Palisade. Варто відзначити і те, що в ДХВ змінилася начинка, а блоки фар отримали іншу форму. В очі кидаються і оновлені бампери і нова решітка радіатора. Фахівці помітили, що на нових фотографіях машина відрізняється від поміченого в січні примірника. Відмінності криються в дизайні колісних дисків і малюнках решітки радіатора. Стало відомо і те, що оновлений Santa Fe отримає і дещо інші габарити.

На нових фотографіях в салоні кросовера помітні лише крісла, проте раніше в мережі з’явилися кадри з новою центральною консоллю і блоком клімату. Автомобіль позбувся звичного важеля КПП, замість якого встановлений кнопковий пульт.

Новий Santa Fe повинен отримати дві гібридні модифікації. Очікується, що в основу ляже 1,6-літровий турбомотор, а одна з версій отримає можливість підзарядки від електромережі. У Кореї кросовер пропонується з турбованим 2,0 T-GDi потужністю 235 к.с. і дизельними 2.0 e-VGT з віддачею 186 к.с. і 2.2 e-VGT на 202 к.с. Для всіх двигунів доступна 8-ступінчаста АКПП, а також передній або повний привід.


Не пропустіть