Засвітився новий Porsche Panamera універсал (ФОТО)

Універсал в мінімальному камуфляжі, приховує тільки задню частину кузова, потрапив у приціли фотокамер автомобільних шпигунів під час дорожніх тестів разом з хетчбеком Porsche Panamera II, пише f1analytic.com.

Технічні характеристики Porsche Panamera II тримаються в секреті, відомо лише, що машина буде побудована на модульній платформі MSB, яка ляже в основу і деяких інших преміальних моделей концерну Volkswagen. Зокрема, на ній буде побудований Bentley Continental GT наступного покоління, а також інші машини із заднім і повним приводом, включаючи молодшого брата Porsche Panamera — хетчбек Pajun.

Застосування алюмінію, магнію і композитних матеріалів дозволило Porsche Panamera скинути 91 кг зайвої ваги. Головною родзинкою салону повинен стати великий сенсорний екран, з якого можна буде налаштовувати практично всі параметри автомобіля, і повна відмова від звичних кнопок. Під капотом пропишуться шести – і восьмициліндрові двигуни, блоки управління яких перепрограмують для додання їм спортивних характеристик. Гібридна модифікація, яка з’явиться трохи пізніше, обіцяє бути не тільки одним з найекономічніших автомобілів в своєму класі, але і одним з найшвидших. Також Porsche Panamera отримає довгобазну модифікацію, яка отримає назву Panamera Executive. Продажі хетчбека стартують на початку наступного року, а трохи пізніше до дилерів надійде і універсал.

3139_p1

3534_p2


Не пропустіть