Представлений Bentley Mulsanne Speed ​​Beluga Edition (ФОТО)

Британський виробник представив спецверсію Bentley Mulsanne Speed ​​Beluga Edition, пише avtovesti.com.

Створений підрозділом компанії Mulliner, що спеціалізуються на будівництві кузовів, спеціальна версія відрізняється спортивною зовнішністю завдяки чорним вставкам і 21-дюймовим литим колесам з чорним фінішним покриттям. Автомобіль також оснащений накладками на пороги Beluga Edition і затемненим орнаментом на капоті Flying B, з вигравіруваним лазером написом Beluga Edition.

Зміни не суттєві, але Mulsanne Speed ​​пропонується в хорошій комплектації з преміальним шкіряним оздобленням, спортивним рифленим перемикачем передач і обробкою Burr Walnut, Dark Stained або Piano Black. Автомобіль також має складаний задній підлокітник, оснащений панеллю керування електрорегулюванням заднього сидіння.

Bentley трохи розповів про моделі, але оскільки вона базується на Mulsanne Speed ​​оснащується 6,75-літровим мотором V8, що розвиває потужність 530 к.с. і 1100 Нм крутного моменту. Це забезпечує моделі розгін з 0 до 96 км / год за 4,8 секунди і набирає максимальну швидкість 305 км / год. З точки зору паливної ефективності, середня витрата в міському режимі складає 19,6 літра на 100 км пробігу і 12,4 літра по шосе.

bentley-mulsanne-speed-beluga-edition-1

bentley-mulsanne-speed-beluga-edition-2

bentley-mulsanne-speed-beluga-edition-3

bentley-mulsanne-speed-beluga-edition-4


Не пропустіть