Великі зміни для великого кросовера: Hyundai Santa Fe 2021 помічений на тестах (Фото)

«Кореєць» проходить зимові випробування у Швеції.

Hyundai Santa Fe – одна з найбільш продаваних і важливих моделей для корейського бренду. Нинішнє покоління кросовера вийшло на глобальний ринок два роки тому, і ось корейці поспішили випустити для нього оновлення. На тестах був помічений «Санта Фе» 2021 модельного року, і схоже, виробник готує великі зміни для великого кросовера.

З огляду на кількість камуфляжу, яким покритий кузов моделі, це буде серйозний рестайлінг. Незважаючи на маскування, можна помітити, що у Hyundai Santa Fe 2021 з’явилася нова радіаторна решітка і видозмінений передній бампер. Передбачається, що корейці перероблять передні фари, поєднавши їх з Т-подібними світлодіодними ДХВ.

У задній частині оновленого Hyundai Santa Fe варто очікувати модифіковані задні ліхтарі з новою внутрішньою графікою, а також новий бампер. Також корейський кросовер повинен отримати кілька варіантів колісних дисків.

За попередніми даними, набагато цікавіші зміни відбудуться під капотом автомобіля – «Санта» отримає нові двигуни. Південнокорейський виробник вже підтвердив, що новий Hyundai Santa Fe отримає гібридну модифікацію. Залишається чекати, щоб дізнатися, стосується це кросовера 2021 модельного року або подальшого оновлення.

Очікується, що рестайлінговий Hyundai Santa Fe дебютує до кінця поточного року і вийде на ринок в 2021 або 2022 році.


Не пропустіть