Модернізований Hyundai Tucson вийшов на ринок (Фото)

Hyundai офіційно оголосила про початок продажів модернізованого Hyundai Tucson. Авто отримало доопрацювання і додатковий набір опцій

Китайський Hyundai Tucson досить сильно відрізняється від глобальної моделі. Стиль кросовера більше схожий на Hyundai Santa Fe.

Після поновлення авто отримало перероблену решітку радіатора, задні ліхтарі з іншою начинкою і об’єднану в загальну смугу, капот з рельєфним малюнком.

Китайська версія паркетника на відміну від глобального довша – 4545 мм (+70 мм). В ширину і висоту автомобіль – 1850 і 1655 мм відповідно. Відстань між осями 2670 мм.

У салоні всі деталі збереглися, з’явилися нові матеріали обробки. Варто відзначити мультимедійний “витаючий” екран і вентиляційні дефлектори з окантовкою в хромі.

У моторному відсіку прописався 1,6 л мотор в 177 к.с., пару склала 7-ми ступінчаста роботизована КП. Передньопривідна система доступна опціонально.

У список оснащення увійшли: система запуску двигуна з кнопки, електронний «ручник», утримання в смузі руху, круїз-контроль з інтелектуальною системою, диски з легких сплавів в 17 і 19 дюймів і ін.


Не пропустіть