Fiat готує недорогий універсал (Фото)

Компанія Fiat приступила до тестів нового недорого універсалу. Автомобіль в захисному камуфляжі був помічений на дорогах Італії. Про це повідомляє видання Worldcarfans, яке опублікувало перші знімки новинки.

За попередніми даними, автомобіль може виявитися ще однією версією моделі Fiat Tipo, яка вже доступна в цілому ряді країн в кузові седан. Очікується, що обсяг багажника нового універсала складе близько 550 літрів.

А ось в плані двигунів універсал Fiat Tipo не відрізнятиметься від седана. Модель буде пропонуватися з атмосферними бензиновими моторами об’ємом 1,4-1,6 літра, а також турбодизельними агрегатами MultiJet II об’ємом 1,3-1,6 літра. Залежно від мотора, на автомобіль встановлюватиметься 5- або 6-ступінчаста механічна трансмісія або 6-ступінчастий “автомат”.

Ще одним козирем нового універсала повинна стати ціна. Швидше за все, автомобіль буде лише трохи дорожче седана Fiat Tipo, вартість якого в Європі починається з позначки 12 000 євро.

Терміни презентації універсалу Fiat Tipo поки не оголошені. Відомо лише, що модель з’явиться на ринку після ще однієї версії моделі – хетчбека, прем’єра якої відбудеться в самий найближчий час. Найімовірніше, новинку представлять в другій половині 2016 року, а її продажі почнуться в кінці осені або взимку.


Не пропустіть