Оновлений Volkswagen Tiguan вийшов на тести (Фото)

Зовнішність кросовера частково розсекречена. Тепер залишається чекати оголошення дати прем’єри.

Напередодні в мережу потрапили свіжі шпигунські фото оновленого Volkswagen Tiguan 2021. Примітно, що передня частина автомобіля майже не прихована під камуфляжем – якщо тільки це не «фейковий» накладки, щоб заплутати шпигунів. Задня частина кросовера теж розкрита – там відбулися незначні зміни в нижній частині бампера.

Що не до кінця зрозуміло, так це щодо оптики Volkswagen Tiguan. У передній частині кузова можна помітити нові світлодіодні фари з LED-матричними лампами денного світла, як в останньому VW Golf. У задній частині «Тігуан» теж красуються оновлені світлодіодні задні ліхтарі, покриті стрічкою.

Судячи з усього, це незначний рестайлінг Volkswagen Tiguan 2021, проте, він дозволить зберегти модель актуальною в надзвичайно конкурентному сегменті кросоверів. Логічно чекати, що нас чекають деякі зміни в салоні автомобіля. Очікується, що це будуть нові матеріали обробки інтер’єру і завжди є шанс появи більшого екрану інформаційно-розважальної системи.

Двигуни «Тігуан», швидше за все, збереже колишні. Тим не менш, є ймовірність того, що Volkswagen запровадить в оновлений кросовер 1,5-літровий мотор з «м’якою» гібридною технологією від Golf.


Не пропустіть