Купе BMW 4 серії потрапило на нові шпигунські знімки (Фото)

У Мережі з’явилися нові шпигунські знімки купе BMW 4 серії. Перш шанувальники бренду змогли оцінити й інтер’єр транспортного засобу, показаного повністю без камуфляжу.

Як і раніше важко погодитися з тим, що дизайнери BMW вважають, що величезна решітка добре виглядає на новій 4-й серії. На фотографіях нижня частина відкрита, а по краях є невеликі вхідні отвори. Лицьова панель на цьому транспортному засобі також має вертикальні отвори з кожного боку, які будуть направляти повітря на колеса і охолоджувати гальма.

Інша частина дизайну 4-й серії виглядає, як у звичайного купе. Хоча це не так легко побачити через щільний камуфляжний малюнок, витоки вказують, що профіль транспортного засобу має плавні лінії. Задня частина коротка, а задні ліхтарі вузькі.

Для стандартної серії 4, діапазон трансмісії прибуде з останньої 3 серії. M4 прибуде пізніше, використовуючи 3,0-літровий рядний шестициліндровий двигун BMW S58 з турбонаддувом, ймовірно, що виробляє 480 к.с. в стандартному виконанні або 510 к.с. в топовому. Трансмісія буде включати в себе задній привід з механічною коробкою передач або автоматичну коробку передач з повним приводом.


Не пропустіть