HongQi H9 – Китайський конкурент Mercedes E-Class (Фото)

Перший серійний автомобіль розроблений Жілем Тейлором, колишнім шеф-дизайнером Rolls-Royce надійшов у продаж. На перших фотографіях він ніс шильдик H7, але так як ця модель вийшла класом вище ніж нинішній Н7, називу поміняли.

зовні відразу видно що Жиль ще за звичкою малює Роллс-Ройс. У Н9 масивна роллс-ройсовска решітка радіатора з вертикальними планками, вузькі горизонтальні фари і двоколірна схема забарвлення кузова. ручки висувні. Причому те, що ми називаємо фарами, тут це лише габарити, ДХВ і покажчики поворотів. Блоки ближнього і дальнього світла мають вертикальну форму і заховані в бампері.

Габарити як у Mercedes-Benz S-Class. Новий автомобіль створений на оригінальній платформі FAW FME, яка спочатку адаптована під установку гібридних і чисто електричних силових установок. Платформа передбачає задньо- і повнопривідну конфігурації.

У салоні шкіра, дерево, хром і два великих дисплея. Один панель приладів, інший для інформаційно-розважальної системи. Ззаду не диван, а два окремі крісла.

Під капотом буде 2,0-літровий FAW 4GC20TD потужність 252 к.с. і 380 Нм. У парі з мотором працюватиме 8-ступінчастий «робот» DCT400 виробництва Volkswagen. Другим двигуном буде 3,0-літровим V6 потужністю 272 к.с. і 400 Нм. Розгін до “сотні” за 8 секунд. Ціна все ще не оголошена.


Не пропустіть